Ledige stillinger

To stærke facilitatorer til Energy Innovation Cluster

Vil du udvikle og gennemføre innovationsprojekter og strategiske samarbejder mellem virksomheder i industrien for energiproduktion? Så bliv en del af Danmarks nye, stærke klyngeorganisation, Energy Innovation Cluster.

 
Vil du være med til at sikre, at nye innovative løsninger finder vej til den danske energiindustri? Vil du være med til at bygge bro imellem virksomheder i den etablerede industri indenfor vind, olie og gas, underleverandører og innovative start-ups? Hos Energy Innovation Cluster har vi brug for en stærk facilitator, der kan opdrive, forme, facilitere og gennemføre innovationsprojekter med mange partnere og beslutningstagere involveret. Projekterne skal munde ud i nye innovative løsninger til gavn for den danske industri for energiproduktion. 
 

Om stillingen

Dine primære opgaver og arbejdsområder:

Facilitere igangværende innovationsprojekter imellem virksomheder og videninstitutioner

Identificere nye potentielle innovationsprojekter og være med til at sammensætte det rette team af samarbejdspartnere på tværs af industrien

Fundraising af midler til kommende innovationsprojekter

Holde overblik og sikre at projekterne når fra tegnebrættet og ud i industrien

Formidle samarbejde mellem vores medlemmer, der både tæller virksomheder, myndigheder og forsknings- og uddannelsesinstitutioner

Dine kompetencer og profil

Som facilitator er dine vigtigste kompetencer drive, gå-på-mod og nysgerrighed. Du bliver en del af et team af ildsjæle, der alle brænder for at sikre, at nye og innovative løsninger finder vej ud i den danske industri for energiproduktion. Du skal være en problemløser af natur, opsøgende, selvstændig og initiativrig – og du skal ikke være bange for at blive kastet ud på dybt vand. Samarbejde, kommunikation og fokus på resultater er nøgleord i jobbet som facilitator hos Energy Innovation Cluster. Vi forventer, at du har minimum tre års erhvervserfaring og en relevant faglig baggrund. Energy Innovation Cluster arbejder efter de gængse principper for agil projektledelse sammenkoblet med erfaringer fra et utal at tidligere innovationsprojektforløb.
 

Vi tilbyder

Som projektleder hos Energy Innovation Cluster får du en unik mulighed for et spændende og udfordrende job i et dynamisk miljø. Du vil komme til at arbejde med nogle af Danmarks nøgleindustrier, hvor du igennem en alsidig projektportefølje vil få indsigt ide udfordringer, som virksomhederne oplever – udfordringer som du skal være med til at løse!  Du får stor frihed i jobbet og stor medindflydelse på at forme dit arbejde inden for givne rammer og mål. 
 
Vi søger to stærke facilitatorer. Den ene stilling skal besættes på kontoret i Silkeborg, og den anden stilling kan være både på kontoret i Silkeborg og/eller på kontoret i Esbjerg. Du vil i udgangspunktet få din daglige gang på vores kontorer, men vil i høj grad også være i dialog med vores medlemsvirksomheder og projektpartnere over hele landet. Rejseaktivitet er derfor en del af jobbeskrivelsen.
 

Om os

Energy Innovation Cluster er Danmarks nye klyngeorganisation og innovationsnetværk for energiproduktion. Vores faglige fokus er på innovation til onshore og offshore vindenergi, olie- og gasudvinding, integration af vedvarende energi i energisystemet og energilagring samt nye energiproduktionsteknologier. Energy Innovation Cluster er skabt af industrien for at styrke innovationen indenfor energiproduktion. Vi er EU-guldcertificeret, ikke-politiske og en uafhængig klyngeorganisation og et innovationsnetværk med 250+ medlemmer og en samlet projektportefølje til en værdi af mere end 400 mio. kr.  
 

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen som vores nye facilitator, så  kontakt CEO Glenda Napier (42 14 91 74) eller Project Director, Johannes Bie (50 99 99 28). Stillingen ønskes besat snarest muligt.
 
Send din ansøgning med CV til HR-assistent Mona Madsen, på e-mail: mom@eicluster.dk   - fristen for ansøgere er den 15. januar 2019. Skriv gerne i din ansøgning om du søger i Silkeborg, Esbjerg eller begge dele.